Стаття
09 Грудня

4433 Ендокринолог у Києві. Смарт Медікал Центр.

Обмінні процеси в організмі регулюються біологічно активними гормонами, які виділяються залозами внутрішньої секреції. Ендокринологія вивчає будову та функції залоз внутрішньої секреції, гормони та їх вплив на здоров’я людини. Вона пов’язана з усіма сферами медицини - при відхиленнях роботи ендокринної системи виникає ожиріння, цукровий діабет, порушення менструального циклу та інші зміни.

Ендокринолог діагностує та лікує захворювання, пов’язані з порушенням функціонування залоз внутрішньої секреції. Це - порушення роботи щитовидної залози, порушення обміну речовин, діабет, рак ендокринних органів, проблеми зайвої ваги, порушення менструального циклу.  

Ендокринологічні проблеми - діагностувати своєчасно

Робота організму людини залежить від рівня гормонів. Симптоми проблем органів ендокринної системи схожі інші захворювання. Часто вони розвиваються непомітно, тому для запобігання ускладненням потрібно вчасно звернутися до ендокринолога.

смарт клиника анализы

Рекомендуємо проконсультуватися з ендокринологом у Києві, якщо Вас турбують:

  • зниження працездатності;
  • слабкість;
  • розлади сну;
  • частий біль голови;
  • відчуття серцебиття;
  • сухість шкіри;
  • постійна спрага;
  • зайва вага або різке схуднення;
  • біль у м’язах рук та тремтіння кінцівок;
  • часте сечовипускання та збільшення загального об'єму сечі;
  • сильна пітливість.

Захворювання краще попередити, ніж лікувати. Несприятливі фактори - стреси, наколишнє середовище, неправильне харчування - впливають на ендокринні залози. Тому важливо досліджувати гормональний фон та стан організму і звертатися до лікаря з профілактичною метою.

Своєчасне виявлення захворювань та індивідуально складений план лікування допоможуть запобігти розвитку хвороби та покращать якість Вашого життя.

Консультація ендокринолога в Києві

У Смарт Медікал Центр працюють три лікарі-ендокринологи. Оксана Баркар - лікар-ендокринолог вищої категорії із 25-річним досвідом роботи. Євгенія Глоба - дитячий лікар-ендокринолог першої категорії, ендокринолог вищої категорії, член асоціації дитячих ендокринологів України та кандидат медичних наук із 15-річним досвідом роботи. Ендокринолог Тетяна Євтушенко має 18 років досвіду роботи, бере участь у науково-практичних семінарах і конференціях та має багато хороших відгуків.

Читайте статті Тетяни Євтушенко у блозі Smart Medical Center про ЕхоКГ, ЕЕГ, ЕКГ, та УЗД черевної порожнини.

Консультація лікаря-ендокринолога на Оболоні тримає півгодини і включає встановлення діагнозу, спеціальний огляд, складання плану обстеження та попереднього плану лікування. Під час подальших консультацій з ендокринологом Ви можете відкоригувати план лікування за результатами додаткових обстежень та контролювати динаміку розвитку захворювання.

жінка

Лікар збере історію хвороби та анамнез життя, запитає Вас про можливі зміни ваги тіла протягом останнього часу, наявність алергічних реакцій, використання лікарських засобів. Ендокринолог оцінить Ваш зовнішній стан та проведе спеціальний огляд: уточнить дані щодо ваги тіла, виміряє артеріальний тиск, температуру тіла, вислухає, як функціонують легені і серце, обстежить живіт, перевірить наявність патологічних симптомів. Якщо цього буде достатньо для встановлення діагнозу, ендокринолог одразу призначить Вам лікування.

Переваги Смарт Медікал Центр у Києві

Подальша діагностика ендокринних залоз у Smart Medical Center включає УЗ дослідження, біопсію під контролем УЗД та лабораторні аналізи (крові, сечі тощо). Саме тому за потреби ендокринолог запропонує провести лабораторні аналізи, дослідження рівня гормонів безпосередньо у Смарт Медікал Центр на Оболоні.

Для зручності Smart Medical Center розробив пакетні пропозиції - обираючи консультацію ендокринолога та УЗД наднирників або щитоподібної залози, Ви отримуєте знижку на обидві послуги. Ультразвукове обстеження на Оболоні проводиться на апараті виробництва Samsung Medison Co. Ltd. Дізнайтеся детальніше про УЗД на Оболоні.

Ми надаємо комплексні послуги в поліклінічних умовах. У нашій клініці на Оболоні Ви зможете проконсультуватися з суміжними спеціалістами, скористатися послугами денного стаціонару та пройти необхідні дообстеження.

Щоб записатися на прийом ендокринолога в Києві, зверніться у Smart Medical Center за адресою вул. Маршала Тимошенка, 19. Записи ведуться на конкретний час та день - це дозволяє уникнути черг та зайвих очікувань. Ми працюємо щодня в центрі Оболонського району біля станції метро “Мінська”. Дізнайтеся деталі за номером (044) 490-25-03 або заповнивши форму на сайті.

Автор статті:
Smart Medical Center

Перетелефонувати за 7 секунд?

Саме зараз Вам телефоную...

Адміністратор
...

Скажіть, вам телефонували?

Добре
Гарного дня!

Спробуємо ще раз?

Телефонуємо...

Вибачте за незручності!

Передали у відділ
контролю якості.

Записатися на прийом

Контакти

Smart Medical Center на Оболоні

Приймає дорослих і дітей незалежно від світла та зв'язку

Пн-Нд 07:30 - 21:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

станція метро «Мінська»
вул. Левка Лук'яненка (М. Тимошенка), 19
Оболонський район

Схеми проїзду: на метро / на машині

ЧатViberTelegramMessengerInstagramFacebook

3D турФотогалерея

Записатися Прокласти маршрут

Smart Medical Center на Либідській

Приймає дорослих і дітей незалежно від світла та зв'язку

Пн-Нд 07:30 - 21:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

станція метро «Либідська»
вул. Джона Маккейна (Кудрі), 7-Б
Печерський район

Схеми проїзду: на метро / на машині

ЧатViberTelegramMessengerInstagramFacebook

3D турФотогалерея

Записатися Прокласти маршрут

Smart Medical Center на Чернігівській

Приймає дорослих і дітей незалежно від світла та зв'язку

Пн-Нд 07:30 - 21:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

станція метро «Чернігівська»
просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В
Дніпровський район

Схеми проїзду: на метро / на машині

ЧатViberTelegramMessengerInstagramFacebook

3D турФотогалерея

Записатися Прокласти маршрут

Єдиний контакт-центр

07:30 - 21:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

info@smartmedicalcenter.ua