Відгуки пацієнтів Смарт Медікал Центру

Залиште відгук, будь ласка Номер телефону не буде відображено на сайті

Кваліфікація:
Увага:
Комфорт клініки:

Відгуки наших пацієнтів Вже відвідували нашу клініку? Поділіться своїми враженнями

Irina 19.03.2019

Качественное обслуживание ,квалифицированный персонал ,все очень понравилось ,делали сегодня алергопробы и консультация офтальмолога ,врач Мишин В.С ,все прошло на высшем уровне! Спасибо ,Вам :)

Галя 19.03.2019

Кваліфікований офтальмолог Мішин Вадим Сергійович. Якісна консультація. Привітна рецепція. Чистий клініка. Рекомендую. Відгук на Google Maps

✍ Відповідь від адміністрації 19.03.2019

Дякуємо вам за теплі слова на адресу лікаря-офтальмолога Мішина Вадима Сергійовича! Дуже приємно отримувати такі відгуки! Бажаємо вам міцного здоров'я!

Светлана 19.03.2019

Була у гінеколога Шаргородської. Лікар - просто знахідка, заспокоїла, підбадьорила, все розповіла, призначила лікування. Дуже задоволена візитом. У клініці все дзеркально чисто, дівчинки на рецепції дуже красиві і ввічливі. Буду приходити тепер тільки в Смарт медикал))) Відгук на Google Maps

Читати далі
✍ Відповідь від адміністрації 19.03.2019

Світлано, дякуємо вам за відгук і високу оцінку професіоналізму лікаря гінеколога. Бажаємо вам міцного здоров'я!

Ольга 19.03.2019

Робили УЗД дитині в цій клініці на Оболоні. Дуже приємна лікар Бабенко Оксана, Обьясняю кожну свою маніпуляцію доньці, показувала на Еран, розмовляла з нею. Висловлюємо велику подяку за такий підхід до дітей і окремий респект за дитячий куточок з лялечками - неможливо відірватися навіть дорослим) Рекомендуємо! Відгук на Google Maps

Читати далі
✍ Відповідь від адміністрації 19.03.2019

Ольго, дякуємо вам за те, що знайшли час та залишили відгук. Вдячні за високу оцінку професіоналізму лікаря та клініки загалом! Бажаємо вам та вашій донечці міцного здоров'я!

Нина Михайловна 19.03.2019

Была на приеме у врача Зикиной Ю.Б. Долгое время являюсь пациенткой данного медицинского центра, поэтому когда возник вопрос со здоровьем, без раздумий обратилась. Но в этот раз прием меня поразил причем в негативную сторону.Врач Зикина Ю.Б не посмотрела ни одного моего анализа (пришла я с приличной папкой), не спросив даже меня о моем заболевании ничего,сразу начала перебивать, кричать и в некоторых моментах вести себя агрессивно. Я извиняюсь но за 450,00 грн консультации, я думаю врач все таки должен вникать и слышать пациента. Полное разочарование , приписала мне медикаменты которые я и так принимаю, пришла я к ней для выявления причины заболевания, а не видеть недовольного врача, который даже не попыталась мне помочь, консультация не о чем.Очень жалею потраченного времени и знаете я хочу, чтобы каждый врач понимал что к нему ты идешь за помощью, что возможно стоит вопрос жизни и смерти, а врач сидит со скучающим лицом, отрешенно глядя в монитор своего ноутбука, и ему все равно. Очень жаль, но больше в Вашу клинику обращаться не буду.

Читати далі
В'ячеслав 19.03.2019

Врач не компетентний в педіатрії,,в,призначила деякі лікі які тільки з 3 років можна , через два дні стало погіршення ,був прийом в лора ,який без проби на ангіну оприділив діагноз гострий тонзиліт(катаральна ангіна) ,стало гірше через сутки бо ангіни не було а банальний грип дав ускладнення на кашель і соплі врач лор Ситник .Г.Ю

Читати далі
Петро 17.03.2019

Як для першого візиту то все організовано на найвищому рівні. Отримали вичерпну інформацію і відповіді на всі наші запитання. Лікар Оспанова Н. П.

✍ Відповідь від адміністрації 17.03.2019

Петре, вітаємо. Ми раді, що у Вас склалося хороше враження під час відвідування Smart Medical Center. Дякуємо за відгук про офтальмолога Ніну Петрівну. Бажаємо Вам міцного здоров'я!

Ольга 17.03.2019

Все сподобалося. Досвідчений та уважний лікар, надав мені повну консультацію з питань, що мене цікавили (Бегларян С. А).

✍ Відповідь від адміністрації 17.03.2019

Ольго, доброго дня! Спасибі за відгук про лікаря-педіатра Smart Medical Center. Бажаємо Вам і Вашій дитині міцного здоров'я.

Мія 17.03.2019

Хороший персонал. Оспанова Ніна Петрівна, професійний і уважний лікар.

✍ Відповідь від адміністрації 17.03.2019

Міє, дякуємо за відгук про персонал клініки і лікаря-офтальмолога. Бажаємо Вам міцного здоров'я!

Ирина 17.03.2019

При очередном гайморите решила с ребенком обратиться в платную клинику с уверенностью, что лечение будет качественнее. Хочу всех разубедить. Схемы лечения практически не отличается от схем ЛОРа в государственной поликлинике. Единственный плюс, что дополнительно сдаются анализы, которые вы и сами можете сдать в любой лаборатории. Смат клиника пользуется услугами лаборатории Дила. Если лечение не дало нужный результат, рекомендуют консультироваться в других медицинских учреждениях. Честно, сильно разочарована.... Цены неоправданно высокие. За консультацию брав 450 грн. врач хотя бы мог посмотреть имя пациента, а не спрашивать напомните, как зовут малышку... Кукушка тоже ничем не отличается от кукушки в поликлинике за 50 грн. или за половину стоимости в других платных клиниках. Одним словом, потраченны немалые деньги, а результата нет.

Читати далі
✍ Відповідь від адміністрації 17.03.2019

Ірино, дякуємо за зворотній зв'язок. Вашу скаргу передано на розгляд у відділ контролю якості. Бажаємо Вам і Вашій дитині міцного здоров'я.

Записатись на прийом