Відгуки пацієнтів Смарт Медікал Центру

Залиште відгук, будь ласка Номер телефону не буде відображено на сайті

Кваліфікація:
Увага:
Комфорт клініки:

Відгуки наших пацієнтів Вже відвідували нашу клініку? Поділіться своїми враженнями

Тетяна 21.09.2018

Лікар Мірошниченко Марина гарний фахівець своєї справи. Рекомендую відвідати клініку.

Ірина 19.09.2018

Вперше в вашій клініці! Дякую за гарне обслуговування! уважна лікар Макар Н.І! Професійний підхід! Знайшла причину хвороби, виписала потрібні, лікі та все пройшло швидко! Я дуже задоволення лікарем та клінікою взвалі! буду рекомендовати!

Алена Севастьянов 18.09.2018

клиника очень уютная и красивая. была у врача мирошниченко т.в.. врач очень приятная, проконсультировала, ответила на все вопросы. Благодарю!

Олена Михайлівна 18.09.2018

Дякую Вашому медичному закладу і всьому персоналу. Медсестрі Степаненко Оксані дякую - за золоті руки.

Ангелина 18.09.2018

Может быть врач и высокой квалификации, но осталась недовольна равнодушным отношением . При жалобе на болезненные ощущения был ответ "это нормально" и в заключении указано, что осмотр был безболезненным ...

Відповідь від адміністрації 18.09.2018

Ангеліно, нам дуже прикро. що у Вас залишилися такі враження, приносимо вибачення. З лікарем проведено бесіду з цього питання. Сподіваємося, у подальшому непорозумінь не виникатиме.

Е К 16.09.2018

Отличный медицинский центр. Удобно расположен (хорошая транспортная развязка) и удобное время приёма. Вежливый, приветливый персонал. Настоящие профессионалы. Делали ребёнку прививку. Всё понравилось.

Анна 16.09.2018

Очень неожиданно открыла для себя эту клинику, а точнее для своего Сына! Мы здесь обнаружили вакцины, которых нет в Добробуте, где мы всегда обслуживались и вообще нигде нет!!!! И теперь скорее всего мы перейдем в эту клинику!!!!! Так как в Добробуте нам сказали колоть, а в этой клинике сказали, что колоть сейчас неправильно, так как нарушаем инструкцию по срокам!!! То есть у людей нет варианта лишь бы продать!!!!! Рекомендую уже исходя из личного опыта!!

Читати далі
Некрасова Ирина 16.09.2018

Доктор долго убеждал в том, что лишняя вакцинация от hib это не критично и вроде молодец, но очень дорого у вас гексаксим! На двоих детей переплатить 2000 грн это как то некрасиво.

Відповідь від адміністрації 16.09.2018

Ірино, дякуємо за зворотній зв‘язок та високу оцінку компетентності лікаря. Вартість вакцинації в нашій клініці по різним вакцинам різна - як середня (іноді дещо вища) ринкова ціна, так і нижча, ніж в інших клініках. Це пов‘язано із вартістю закупівлі конкретної вакцини у кожній окремій поставці. Разом з тим, ми застосовуємо різні програми лояльності, які дозволяють заощадити кошти, - 1) до нас можна прийти на вакцинацію з вакциною, купленою в аптеці (з наявністю документів та в термосумці) і оплатити консультацію лікаря та ін‘єкцію (450 грн); 2) ми знімаємо вартість консультації (400 грн) з другої вакцинації, якщо в один день вводяться дві вакцини; 3) ми надаємо знижку 10% на постійній основі при обслуговуванні в клініці двох дітей з родини. Інформація про ці можливості викладена в прейскуранті (розділ вакцинація), на сайті (розділ вакцинації та соціальні програми) та на рецепції (куточок споживача). Приносимо вибачення за незручності, якщо такі мали місце. Наш представник служби контролю якості найближчими днями зв‘яжеться з Вами, щоб врегулювати питання, які залишилися.

Читати далі
Анна 15.09.2018

Были с ребёнком у окулиста и эндокринолога. Хорошие специалисты. У окулиста есть все необходимое современное оборудование. Из частных клиник ходим только сюда

Яніна 15.09.2018

Консультувалася у офтальмолога за порадою подруги. Все сподобалося. Лікар допоміг вирішити проблему. Сам центр зручно розташований. Привітний персонал, чисто , швидке обслуговування)) Поки що усім задоволена

Записатись на прийом