Залиште відгук, будь ласка Номер телефону не буде відображено на сайті

Кваліфікація:
Увага:
Комфорт клініки:

Відгуки наших пацієнтів Вже відвідували нашу клініку? Поділіться своїми враженнями

Криш 16.11.2018

Я сюда звонил у меня мушки в глазах так,никто и не записал.

Шраменко Антон Валерійович 16.11.2018

Дуже задоволений роботою медсестри Степаненко Оксани. Безболісно робить уколи та ставить крапельницю. Завжди уважна.
Відгук в анкеті

Відповідь від адміністрації 16.11.2018

Антон, щиро дякуємо вам за добрі слова на адресу медичної сестри Степаненко Оскани! Бажаємо вам і вашій родині міцного здоров'я!

Віталій Собко 15.11.2018

Хороший центр! Приходимо з дівчиною вже 3-й раз. Все чисто і затишно. Ціни в принципі невисокі. Особливо сподобався ЛОР Хлопушіна Оксана Олександрівна. Рекомендую!
Відгук на Google Maps

Відповідь від адміністрації 15.11.2018

Віталій, щиро вдячні за ваш відгук та теплі слова на адресу лікаря ЛОРа Хлопушиної Оксани. Приємно отримувати слова подяки - для нас дуже важлива ваша оцінка. Бажаємо вам та вашій родині міцного здоров'я!

Кірєєва Наталія Павлівна 14.11.2018

Висловлюю відверту подяку маніпуляційній сестрі Оксані за її майстерність, золоті руки та чуйне відношення до пацієнта!
Відгук в анкеті

Відповідь від адміністрації 14.11.2018

Дякуємо за відгук про медичну сестру Оксану. Бажаємо вам та вашій сім'ї міцного здоров'я!

Олена 14.11.2018

Хочу подякувати лікарю Ситник Галині Юріївні! Уважна, приємна, все досконально розпитала, зробила дуже акуратно процедуру і дала слушні рекомендації. Дуже задоволена прийомом!

Відповідь від адміністрації 15.11.2018

Олено, дякуємо, що знайшли час написати відгук про лікаря-отоларинголога Галину Ситник. Бажаємо вам здоров'я.

Анастасія 13.11.2018

Чудовий та уважний співробітник! Дуже професійно зробила прививку, що я навіть нічого не відчула. Дякую Вам.

Відповідь від адміністрації 13.11.2018

Анастасіє, дякуємо за відгук про роботу медсестри Оксани. Вона справді дуже професійно робить безболісні уколи. Бажаємо вам здоров'я.

Анастасія 13.11.2018

Чудовий і дуже уважний лікар! Відповів на всі мої запитання і добре проконсультував

Відповідь від адміністрації 13.11.2018

Анастасіє, дякуємо за відгук про Святослава Гопкало.

Gabriel 12.11.2018

A nice doctor, good with my baby.

Відповідь від адміністрації 12.11.2018

Thank you, Gabriel, for your feedback

Конобась Інна 11.11.2018

Відвідала клініку вперше. Дуже сподобалось. Затишно і чисто. Отримала кваліфікований огляд від лікаря Євтушенко Тетяни Анатоліївни. Залишились лише позитивні враження. Дякую всім працівникам клініки за високий професіоналізм. Успіхів вам!

Відповідь від адміністрації 13.11.2018

Інно, дякуємо за відгук про професіоналізм Тетяни Анатоліївни. Дякуємо за побажання. Бажаємо вам здоров'я.

Хоружа Анна Юрьевна 10.11.2018

Мы с сестрой обратились в клинику к лору Хлопушина О.О. с проблемой заложеного горла. Доктор посмотрела и сказала что проблема не с горлом, а с носом, выписала лекарств на 1300 грн и сказала прийти через 5 дней. Приняв дозу лекарств и просидев 5 дней, в стерильных условиях без физической нагрузки и контакта с внешним миром, состояние моей сестры значительно ухудшилось: начался очень сильный насморк, почти прекратилось дыхание носом, пропал голос и начался сильный кашель. На втором приеме после озвучивания нами жалоб, доктор сказала, что "это парадокс и нужно просто еще пропить антибиотик". Мы все выполнили, но состояние ухудшилось еще сильнее! Помимо этого, за вторую консультацию с нас снова взяли 400 грн вместо 300!!!! Ни в коем случае не обращайтесь в клинику к этому доктору, так как в ответ на жалобу получите фразу, что это просто парадокс!

Читати далі
Відповідь від адміністрації 10.11.2018

Перепрошуємо за незручності. Ми передамо Ваше повідомлення у відділ контролю якості. Дякуємо, що сповістили нас про цей випадок. Нам важливо отримувати зворотній зв'язок.

Записатись на прийом